rss
Dimitrija Tucovića 23, Beograd, kontakt telefon 011 / 244 34 40

Sigurnosna vrata

Sigurnosna vrata Porta

Nakon višegodišnje saradnje sa kineskim proizvođačima sigurnosnih vrata, odlučili smo se za uvoz i distribuciju modela Porta na našem tržištu. Naši saradnici iz kineske pokrajine Zheijang su nakon decenijskog iskustva u proizvodnji sigurnosnih vrata danas najveći izvoznici ovog proizvoda za evropsko tržište...

Više o ovome »

Sigurnosna vrata po meri

Želite da birate boju, brave, kvake, dimenziju vrata? Po Vašim zahtevima proizvodimo sigurnosna vrata od visoko kvalitetnih materijala sa kasa bravama renomiranih italijanskih brendova CISA ili MOTTURA, obložena HDF-om ili prirodnim furnirom u jednoj od čak 60 dostupnih boja.

Više o ovome »

Sigurnosna vrata Titan

Ekskluzivni modeli Titan predstavljaju rezultat iskustva i znanja grčke, italijanske i nemačke tehnologije u proizvodnji sigurnosnih sistema. Ove modele karakteriše visok kvalitet ugrađene sigurnosne opreme i korišćenih materijala za izradu, što je uz preciznost i stručnost u proizvodnom procesu rezultiralo sigurnosnim vratima visokog stepena bezbednosti koja uz to zadovoljavaju i najviše estetske standarde.

Više o ovome »

Prednosti koje nude nasa sigurnosna vrata?

img

» Većina postojećih ulaznih vrata ugradjenih u našim zgradama ne pruža neophodan stepen zaštite od provala. Njih je moguće obiti relativno lako, brzo bez prevelike buke. Naša sigurnosna vrata provalnici najčešće zaobilaze jer njihovo obijanje ne može da prođe neopaženo. Za to bi bilo potrebno mnogo umešnosti, vremena, profesionalnog alata i sve to uz veliku buku.

» Više od 60% ulaznih vrata izrađena su od drveta i imaju loše obezbeđene cilindre i šarke, što provalnicima nudi širok izbor načina za obijanje (podizanje pajserom, lomljenje cilindra, lomljenje jezička brave, pa čak i otvaranje malo jačim udarcem...).

» Naša sigurnosna vrata štite vas od ovakvih provala. Izrađena su od tvrdog čeličnog lima sa zasticenim kasa ili cilindricnim bravama koje onemogućavaju lak pristup raznim alatima za lomljenje i bušenje cilindara i brava. Mehanizam sa sigurnosnim šipovima ne dozvoljava podizanje pajserom.

» Pored bezbednosti, naša sigurnosna vrata, pružaju vam od 50 do 70% bolju zvučnu izolaciju od drvenih a dobro dihtovanje obezbedjuje i do 50% bolju termo izolaciju od vrata koja su standardno ugrađivana u naše zgrade.

Tehnička podrška

Servisiranje sigurnosnih vrata u garantnom i vangarantnom roku, za sigurnosna vrata kupljena kod nas ali i za one koja nisu. Za hitne intervencije imamo obezbeđen 24h servis! Garantujemo izlazak profesionalne ekipe majstora na teren u najkraćem mogućem vremenskom roku.

  • MERENJE
  • DOSTAVA
  • BRAVARSKA MONTAŽA
  • ZIDARSKI RADOVI
  • GARANCIJA OD 2 DO 3 GODINE

Posetite naš novi web sajt na adresi http://www.sigurnosnavrataporta.rs